Posters en advertenties zijn uitstekende middelen om in één keer een boel mensen te bereiken. Dankzij het grote bereik is het perfect voor de introductie van een nieuw product, ter aankondiging van een speciale actie of om aandacht te vestigen op jouw organisatie. Wij ontwerpen posters en advertenties die passen bij je organisatie. Opvallend en merkwaardig!

EEN POSTER/ADVERTENTIE VAN STUDIORUIGROK HOOGEVEEN

Wat de boodschap van een poster of advertentie ook is, wij weten dat te vertalen naar een mooi en passend ontwerp. Zo helpen wij jou om je organisatie onder de aandacht te brengen, acties aan te kondigen, producten te lanceren en/of een boodschap te vertellen. En dat alles in een ontwerp waaraan jij herkend wordt.

Poster & Advertentie ontwerp

Paginagrote aankondigingsadvertentie voor elektronicawinkel EP: Baas.

Regiobank_spaar_adv
Advertentie kinderspaarmaand van Adviesgroep Mulderij Verzekeringen en RegioBank.

Poster & Advertentie ontwerp

Sfeerposter voor woningbouwproject Hâltelan in Hardegarijp in opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. (Bekijk de hele case).

Wat mag je van ons verwachten?

  • Intakegesprek om de uitgangspunten in kaart te brengen.
  • Het ontwerpen van een stijl voor de poster of advertentie.
  • Een uitdraai van ons voorstel.
  • Presentatie op locatie.
  • Definitieve opmaak van poster of advertentie op basis van de ontworpen stijl, waaronder het plaatsen van beeld- en tekstmateriaal.
  • Het bewerken van beelden, toepassen van druk- en kleurprofielen en het maken van een certified PDF bestand

We maken met alle plezier een passende offerte voor je.

In ons portfolio vind je meer poster & advertentie ontwerpen, maar ook logo’s, huisstijlen, websites , folder & brochures en allerlei andere communicatiemiddelen.

Kun je niet langer wachten en
wil je gelijk een afspraak maken
voor een poster/advertentie ontwerp?
Bel 0528 36 16 72

“Ik heb studioruigrok gevraagd mee te denken bij de restyle van mijn organisatiebureau. Ze kwamen met een verrassend ontwerp voor een nieuwe logo en huisstijl. Ik heb nu een unieke uitstraling waarmee wij ons verder kunnen onderscheiden als bedrijf. Het mooie is dat we alle informatie uit de voorafgaande sessies ook echt terug zagen in het ontwerp. Studioruigrok is zeker een partij om vaker mee samen te werken.”
Monique Huizenga, Niquell