Een goed logo heeft een eigen karakter en zorgt ervoor dat je organisatie wordt herkend en opvalt. Het past bij je normen en waarden en sluit aan bij de organisatiecultuur. Wij ontwerpen een logo dat past bij je organisatie. Uniek en onderscheidend!

EEN LOGO VAN STUDIORUIGROK ASSEN
Een logo maken doen we samen. Jouw ideeën en wensen vertalen wij naar een mooi en passend design. Daarom gaan we van tevoren graag met je in gesprek om feeling te krijgen bij jouw organisatie. Wij laten je nadenken over wat jij met je organisatie wil bereiken en bespreken hoe wij jou daarbij kunnen helpen. En als alles duidelijk is, gaan wij aan de slag!

Logo ontwerpLogo ontwerp
Logo ontwerp voor organisatiebureau Niquell uit Hoogeveen (Bekijk de hele case).

Logo ontwerpLogo ontwerp
Logo ontwerp voor woningbouwproject Havenhof in opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. (Bekijk de hele case).

Logo ontwerpLogo ontwerp
Logo ontwerp voor sportschool The Gym.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Intakegesprek om de uitgangspunten in kaart te brengen.
  • Ontwerp van één logovoorstel.
  • Onderbouwing van ons voorstel.
  • Een uitdraai van ons voorstel.
  • Presentatie op locatie.
  • Bij akkoord aanmaken van logo in PMS, CMYK, Diapositief, zwart en RGB kleuren.
    Opgeslagen als .EPS, .JPG en .PDF format (afhankelijk van kleurstelling).

We maken met alle plezier een passende offerte voor je.

In ons portfolio vind je meer ontwerpen van logo’s en hoe wij deze hebben uitgerold in huisstijlen, websites, folders & brochures, posters & advertenties en allerlei andere communicatiemiddelen.

Kun je niet langer wachten en
wil je gelijk een afspraak maken
voor een logo ontwerp?
Bel 0528 36 16 72

“Ik heb studioruigrok gevraagd mee te denken bij de restyle van mijn organisatiebureau. Ze kwamen met een verrassend ontwerp voor een nieuwe logo en huisstijl. Ik heb nu een unieke uitstraling waarmee wij ons verder kunnen onderscheiden als bedrijf. Het mooie is dat we alle informatie uit de voorafgaande sessies ook echt terug zagen in het ontwerp. Studioruigrok is zeker een partij om vaker mee samen te werken.”
Monique Huizenga, Niquell